Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

Spletni vpis

Družinska članarina

DRUŽINSKA ČLANARINA

Uvedli smo novo storitev – družinsko članarino, s katero želimo spodbuditi k obiskovanju knjižnice in branju vso družino ter poenostaviti obisk knjižnice za družine.

Cena družinske članarine: 14,50 EUR

Družinski vpis v knjižnico poteka osebno v knjižnici. Pri vpisu v knjižnico morajo biti prisotni odrasli člani družine z veljavnim osebnim dokumentom.

 


 

Ponujamo vam možnost spletnega vpisa v knjižnico.

 

Navodila za uporabnike:

V novomeško knjižnico se lahko včlanite preko spletnega vpisa, ki je namenjen naslednjim kategorijam novih članov:

  - Srednješolci (od 15. leta dalje)

  - Študenti 6 €

  - Zaposleni 10 €

  - Upokojenci 6 €

  - Ostali 6 € (samo za uporabo e-gradiva)

 

V spletni obrazec vnesite svoje osebne podatke, kot so navedeni v vašem osebnem dokumentu. Storitve knjižnice so dostopne po plačilu članarine. Ob prvem obisku knjižnice boste predložili osebni dokument in prejeli člansko izkaznico.

Če si želite uporabljati samo e-gradiva (izposoja e-knjig na portalu Biblos, zvočnih knjig Audibook in dostop do e-virov), za vpis izberite kategorijo ostali. Poravnana nižja članarina takoj omogoči uporabo e-virov. Polno članstvo lahko pridobite naknadno, ko se oglasite v knjižnici, podpišete pristopno izjavo in doplačate članarino.

 

Navodila za spletni vpis

 

Navodila za plačilo dolga (tudi članarine) v knjižnici

 

 

Spletno podaljšanje članstva

Člani lahko sedaj članstvo podaljšate v servisu Moja knjižnica. Če je članstvo v knjižnici že poteklo ali bo poteklo v mesecu dni, se pod osnovnimi podatki o knjižnici in članu prikaže obvestilo o poteku članstva. Po uspešno podaljšanem članstvu se izpiše obvestilo o podaljšanju članstva z informacijo o tem, do kdaj je članstvo v knjižnici veljavno ter obvestilom o članarini.

Spletno podaljšanje članstva je namenjeno polnoletnim fizičnim osebam. Za uveljavljanje ugodnosti je postopek podaljšanja članstva potrebno opraviti osebno v knjižnici.


Navodila za spletno podaljšanje članstva

Video vodič o spletnem podaljšanju članstva

 


Za informacije in pomoč smo vam na voljo na e-naslovu info@kmj.si ali tel. št. 07 / 393 46 00 vsak delovnik med 7. in 19. uro.