Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

Poletne ustvarjalne delavnice v Dolenjskih Toplicah

Lokacija: Zdraviliški park Dolenjske Toplice

 

Počitnice so pred vrati in julijska ponudba delavnic je namenjena otrokom, ki radi ustvarjajo, se  družijo  in zabavajo.  Dobrodošli vsi, ki si želite popestriti poletne dni, tudi  starši, bratci in sestrice, da si boste medsebojno pomagali in spodbujali.

 

Poletne ustvarjalne delavnice

 

Torek, 4. 7. 2023, 9.00-11.00, v Zdraviliškem parku Dolenjske Toplice

Indijanske perjanice

Na ustvarjalni delavnici bodo otroci izdelovali čudovite indijanske perjanice, ki jih bodo okrasili s pravim perjem ali takim, ki ga bodo izdelali sami iz odpadnih in drugih materialov. Za lepši izgled jim bodo lahko dodali tudi barvite poslikave in zanimivo razno okrasje. Prijetno nam bo, zato vabljeni vsi počitnikarji.

 

 

Torek, 11. 7. 2023, 9.00-11.00, v Zdraviliškem parku Dolenjske Toplice

Poletni cekarji

Vabljeni, da se nam pridružite na ustvarjalni delavnici, na kateri bodo otroci ustvarjali zanimive in uporabne poletne cekarje za brisačo, sadje ali steklenico z vodo. Izdelovali jih bomo iz šeleshamer papirja in odpadnih materialov, s katerimi bomo polepšali nepogrešljive in vsestransko uporabne pripomočke za to poletje.

 

 

Torek, 18. 7. 2023, 9.00-11.00, v Zdraviliškem parku Dolenjske Toplice

Poletna mozaična slika

Ustvarjalna delavnica izdelave poletne mozaične slike bo navdušila vse, ki imate radi poletje, palme, morske in druge živali, ki živijo v toplih krajih. Ti poletni motivi bodo krasili slike, izdelane s pomočjo barvitih koščkov papirja, barvic in flumastrov. Z mozaičnimi slikami boste lahko polepšali stene ali pa jih podarili.

Delavnice bodo v sodelovanju krajevne knjižnice Dolenjske Toplice (Zvonka Peterlin) in VGC Skupaj (Nina Kolar)

 

Lepo vabljeni!