Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

Tantrični pogled na spolnost in spolno energijo

29.11.2016 18:00:00

Lokacija: Trdinova čitalnica

Drugačen pogled na spolno energijo, spolne odnose, zdravljenje in dvig zavesti s spolno energijo … brezčasen starodaven vzhodnjaški (tantrični in taoistični) pogled na najbolj zanimivo temo v vseh kulturah.

Na predavanju bodo v ospredju naslednje teme:

 

Vsak udeleženec ima možnost že pred predavanjem anonimno poslati vprašanje na aleksander@heartconnection.si, na katerega predavatelj odgovori med predavanjem,
če gre za vprašanje bolj zasebne narave. Sicer pa bo možno tudi na predavanju postaviti vprašanja.

 

Komu je predavanje namenjeno?

Vsem, ki si želijo odkrivati nove poglede na spolnost in spolno energijo, ter jo uporabiti za zdravljenje in razvoj. Namenjeno je moškim in ženskam, mladim in že bolj izkušenim.

 

Za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava na aleksander@heartconnection.si

 

O predavatelju

Aleksander Lah je terapevt tantrične masaže in ima izkušnje s prve roke o naravi spolne energije, njenih zakonitostih ter vplivih na telo in duha. V praksi je ugotovil, da človek (v odnosu terapevt-stranka ali v partnerskem odnosu) veliko bolj napreduje v stanju užitka, sproščenosti, voljnosti, zaupanja, topline, še posebej pa v orgazmičnem stanju. Okoliščine pri drugih terapijah v nasprotju s tantrično masažo (ki vključuje tudi poglobljen pogovor) ne nudijo take sproščenosti, zaupanja in užitka ter so bolj osredotočene na um, zavest, medtem ko tantrična masaža uporablja globlje telesne energije, ki imajo veliko večjo moč transformacije. Izkušnje kažejo, da lahko nekaj, kar je v običajnem stanju boleče in neprijetno, med tantrično masažo čutiš kot užitek, prijetno, kot stimulacijo (na primer masaža določenih točk na hrbtu in stopalih). To so veliko bolj ugodni pogoji za zdravljenje in rast, tako na fizični kot duhovni ravni. Na kratko povedano, z lepa je možno doseči veliko več kot na silo.

 

Prispevek

25€ za plačilo do 21. 11. 2016, po tem datumu pa je cena 30 €.
Early bird kotizacijo (25 €) lahko nakažete na:
NARAVNE REŠITVE D. O. O., Suhadole 53, 1218 Komenda
TRR: 61000-0005805797 pri Delavski hranilnici
NAMEN: Predavanje NM.
SKLIC Si00 00

Če želite, da vam račun izstavimo na podjetje, prosim sporočite tudi te podatke (ime podjetja, naslov in DŠ).

 

« Na seznam dogodkov