Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

Norsanova mala šola za starše: Prehrana dojenčkov, malčkov in večjih otrok

28.3.2023 17:00:00

Lokacija: Trdinova čitalnica

 

Prehrana je eden od ključnih dejavnikov, ki vplivajo na naše zdravje in počutje. To je še posebno pomembno pri naših najmlajših, saj le z zadostnim vnosom vseh pomembnih hranil poskrbimo za optimalno rast in razvoj otroka. Pri tem pa se je dobro zavedati, da lahko vpliv zdrave prehrane pred in med nosečnostjo, v času dojenja in v prvih letih življenja sega daleč v odraslo dobo in lahko zmanjša tveganje za različne sodobne bolezni.

Kaj boste izvedeli?

 

Udeležba je brezplačna, OBVEZNA PRIJAVA najkasneje do 24. marca po mailu: info@norsan.si ali na tel. št. 041 850 858.

 

O PREDAVATELJICI

Tatjana Pavlin je pediatrinja s 27 leti delovne dobe. Dela na oddelku za pediatrijo in na porodniškem oddelku Splošne bolnišnice Novo mesto. Poleg splošne pediatrije deluje tudi na področju pediatrične gastroenterologije in nutricionistike.

Je tudi mednarodno pooblaščena svetovalka za dojenje IBCLC. Za vsa ta področja se redno dodatno usposablja na različnih strokovnih srečanjih doma in v tujini, na strokovnih srečanjih pa pogosto tudi sama aktivno sodeluje kot predavateljica. Je tudi predavateljica pediatrije na Fakulteti za zdravstvene vede v Novem mestu za redne in izredne študente.

Ponosno pove, da je poročena in ponosna mati treh hčera – dve končujeta magisterij, ena pa je še gimnazijka. »Z družino se veliko družimo in pogovarjamo ter tako izmenjujemo naše znanje in izkušnje, zelo aktivno pa sodelujemo tudi na različnih področjih v našem kraju.«