Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

1. regijski festival zaTE – Znanje aktivira te

 

RIC Novo mesto vabi na 1. regijski festival zaTE - Znanje aktivira te, ki bo potekal v prostorih RIC-a od 5. do 9. marca 2012  in je povsem nov regijski izobraževalno - zaposlitveni dogodek. Na festivalu bo sodelovalo več kot 30 organizacij, ki se na regionalnem in nacionalnem nivoju ukvarjajo z izobraževanjem in zaposlovanjem. V okviru le-tega se bo izvedlo več kot 100 dogodkov. Udeležite se brezplačnih predavanj, ustvarjalnih delavnic, svetovalnih kotičkov ter stojnic znanja. Poiščite vsebine, ki vas zanimajo, vključite se v delavnice, poiščite rešitve s strokovnjaki v svetovalnih kotičkih. Vsak dan se bo na stojnicah znanja s svojo ponudbo zvrstilo veliko zanimivih organizacij.

 

 

Znotraj festivala bomo izvedli tudi strokovni posvet z naslovom Partnersko sodelovanje za uspešno vključevanje migrantov v vseživljenjsko učenje. 

 

Več informacij na tel. št. 07 393 45 52 (Svetovalno središče Novo mesto) ali e-pošti tina.strnad@ric-nm.si.

 

Festival je zaTE, pridi in aktiviraj se!

 

Organizator festivala je RIC Novo mesto. Poteka pod okriljem projekta Center vseživljenjskega učenja Dolenjska, ki ga sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport ter Evropski socialni sklad. Festival omogočajo vsi sodelujoči izvajalci. Pokrovitelj festivala je g. Alojzij Muhič, župan MO Novo mesto.

Program  festivala (.pdf)