Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

Retorične iskre spletnega nastopanja s Carmen L. Oven

Ne veste, kakšna je razlika med običajnim in spletnim nastopanjem? Kako se pripraviti na spletno nastopanje? Kako se otresti treme in držati očesni stik z gledalci?

Le malokdo se v zadnjem času na nek način ne srečuje s spletnim nastopanjem. Šolanje na daljavo, videokonference in spletni sestanki, spletne prireditve in priprava raznih videoposnetkov. Vse to je čez noč postalo naša realnost in naenkrat smo postavljeni pred drugo stran kamere, kot smo bili vajeni doslej.

Carmen L. Oven je voditeljica dogodkov, povezovalka prireditev, trenerka javnega nastopanja in samokomunikacije ter zvočna opisovalka filmov. Že prej, še posebej pa v zadnjem času, je del njenega profesionalnega vsakdana postalo tudi nastopanje pred spletnimi občinstvi. Svoje izkušnje in znanje bo vsak petek delila v sklopu desetih video posnetkov z naslovom Retorične iskre spletnega nastopanja, v katerih se sistematično loteva posamezne teme, povezane s spletnim nastopanjem. Vse skupaj pa sestavljajo mozaik sproščenega, jasnega, odločnega in učinkovitega spletnega nastopa.

 

va_t-saJDus

 

Wpe7_kCy3HY