Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

Predstavitvena psihoterapevtska delavnica

18.10.2017 17:00:00

Lokacija: Učilnica Beri

 

Toplo vabljeni, da se pridružite vsi, ki vas zanima, kako izgleda skupinska psihoterapija in tisti, ki ste se z njo že srečali in bi želeli dodatno izkušnjo. Namen psihoterapevtskega dela v skupini je omogočiti varen in podporen prostor za raziskovanje in ozaveščanje tako lastnih moči kot senc, za spoznavanje svojega telesa, čustev, prepričanj, odzivov, želja, sanj. Na eni strani omogoča postopno predelavo tistega, kar me moti ali sproža neprijetna občutja in vedenja. Na drugi strani pa spodbuja aktiviranje spečih ali blokiranih potencialov. Skozi aktivno sodelovanje z drugimi spoznavam kdo sem, kaj želim in česa ne (več), kako vstopam v odnose in kakšni so moji odzivi, kako sprejemam odzive drugih in kako postavljam meje, kaj je tisto, kar je zame boleče ali neuporabno in kako lahko to spremenim ter spremembe vnesem v svoje življenje. Vse zato, da bi živel bolj polno, pristneje in skladno z lastnim poslanstvom.

Na delavnici se bomo preko različnih vaj in metod dotaknili razsežnosti našega notranjega doživljanja in odzivanja skozi odnose z drugimi. Gre za izkustveno delo v skupini od 6 do 12 udeležencev po modelu psihodinamske psihoterapije. Delo bo potekalo individualno, v parih, v manjših skupinah in s celotno skupino. Na delavnici bo tudi priložnost za morebitno odločitev po vključitvi v  skupino, s katero se bodo izvajale psihoterapevtske delavnice (predviden začetek je januar 2018).

Izvajalka: mag. Ana Kocjančič, specializantka psihodinamske psihoterapije, več na www.psihoterapija-anakocjancic.com

Za dodatne informacije in prijave prosim pišite na: info@psihoterapija-anakocjancic.com

Prijave so obvezne in potekajo do 16. 10. 2017. Delavnica je brezplačna in se bo izvedla le v primeru zadostnega števila udeležencev.

« Na seznam dogodkov