Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

Vrata knjižnice so odprta

Z veseljem sporočamo, da so vrata osrednje Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto vključno s krajevnimi enotami odprta. Delujemo po rednem obratovalnem času in v skladu s priporočili NIJZ.

Bibliobus vozi po ustaljenem urniku od 31. avgusta 2020.

 

OMOGOČAMO:

 

NI MOGOČE:

 

Vračilo

Knjige lahko vračate v nabiralnik za vračanje gradiva pred glavnim vhodom v knjižnico ali na označene odlagalne mize na Študijskem oddelku. Vrnjene knjige grejo za 3 dni v karanteno. Za čas, ko bo vrnjeno gradivo stalo v karanteni, ne bomo obračunali zamudnine, prav tako ni bila obračunana zamudnina za čas od 13. 3. do 18. 5.

Izposoja

Izposoja gradiva je možna ob naročilu gradiva po telefonu, preko spletnega servisa Moja knjižnica (rezervacije prostega gradiva) ali osebno pri izposojevalnem pultu.

Naročene knjige lahko osebno prevzamete na Študijskem oddelku ali Oddelku za mladino, dostavimo pa vam jih lahko tudi s kolesom ali po pošti. Hkrati je mogoče naročiti do 6 knjig. Če se odločite za osebni prevzem, je knjige potrebno prevzeti v 3 delovnih dneh od prejema našega obvestila, sicer jih vrnemo nazaj v obtok. Če naročenega gradiva ne prevzamete, vam zaračunamo 0,50 EUR na enoto gradiva.

Priporočila ob vstopu v knjižnico:

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

 

« Nazaj