Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto Skozi stara mestna vrata, v svet prihodnosti, znanja in igranja

IZPOSOJA GRADIVA

Spoštovani obiskovalci knjižnice,

obveščamo vas, da so enote Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto odprte po rednem obratovalnem času. Uporabljate lahko vse storitve, ki jih knjižnica nudi.

Za obisk knjižnice morajo obiskovalci, starejši od 12 let, izpolnjevati PCT pogoj.

Do svoje najljubše knjige ali študijskega gradiva lahko pridete tudi preko spleta ali po telefonu na tel. št. 07/393 46 00 in tel. št. krajevnih knjižnic.

 

Za tiste, ki ne izpolnjujejo PCT pogoja, omogočamo:

 

Vračilo gradiva:

 

E-knjige in e-viri

izpostavljamo še možnost izposoje e-knjig in uporabe drugih e-virov: PressReader - zbirka časopisov in revij z vsega svetaDigitalna knjižnica Slovenije dLibdomoznanski portal Kamra in drugi.

 

Naročila za osebni prevzem ali dostavo sprejemamo:

 

Pred naročilom pripravite svojo člansko izkaznico in v katalogu Cobiss+ preverite naslov, avtorja in leto izdaje želenih knjig. Bodite pozorni, da je knjiga zagotovo na voljo v knjižnici, kjer želite prevzeti knjige.

Vsa naročila do 13. ure bodo še isti dan pripravljena za osebni prevzem oziroma odpremljena na pošto. O datumu dostave vas bo obvestila Pošta Slovenije po telefonu.

 

Za prevzem naročenega gradiva imate na voljo tri delovne dni, nato se knjige vrnejo nazaj v obtok. Za neprevzem naročenega gradiva vam zaračunamo 0,50 EUR na enoto gradiva.

 

Strošek dostave Pošte Slovenije v višini 4,30 EUR bo zaveden na vašo člansko izkaznico in ga lahko poravnate:

« Nazaj